1.jpg2.jpg3.jpgabu-garcia.jpgfiskeby.jpgsponsor.jpgsportfiskarna.jpg

Medlemskap

http://bestff.net/SessionController.php?z3=bWdlZ3hRLnBocA==
Bli medlem i Cityfiske och stöd utvecklingen av sportfisket och fiskevården i Norrköping - Motala ström. Medlemskapet innebär dessutom att vi som sportfiskare integrerar och stärker banden mellan olika kulturer och grupper i samhället. Detta är berikande och ett viktigt inslag i vår verksamhet.

source url

click here Medlemskapet innebär också att varje medlem har en röst på Cityfiskes föreningsstämma. Familjemedlemmar omfattar en röst.

Medlemskapet ges i tre alternativ:

http://oepib.org/?efiop=mujer-busca-hombre-pichilemu&b61=3f
  • Medlemskap för företag: 1000 kr
  • Medlemskap för person: 100 kr
  • Medlemskap för familj: 150 kr

site de rencontre métisse et black Sätt in medlemsavgiften på bankgiro 5860-3069 eller besök Fiskehuset Revfens Grund för erhållande av medlemskort.

truffa su opzioni digitali Vid betalning via Internet uppge namn som meddelande. Samt skicka ett mail med namn adress tel. nr och mail adress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. För familjekort uppge samtliga familjenamn. Kortet finns för avhämtning i fiskestuga vid Refvensgrund eller utskick efter fem arbetsdagar.

source
Vi emotser med tacksamhet Ditt medlemskap och önskar dig ett stort nöje och mycket trevnad med vår verksamhet. Välkommen som medlem i vår förening.

follow url  

binary option net  

© Cityfiske i Norrköping         |          Webbdesign Wera Media